Θεραπεία ποδιών

Θεραπεία ποδιών

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα των ποδιών με στόχο την προαγωγή της ανθρώπινης υγείας και ευεξίας, αλλά και πρόληψη μέτρων για την διατήρηση τους σε άριστη κατάσταση.

Διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων που αφορούν στα κάτω άκρα (π.χ. κάλοι, ονυχομυκητιάσεις, δερματομύκητες, ξηροδερμία, ραγάδες, διαβητικό ή ρευματικό πόδι, κλπ), καθώς και περιποίηση των παθήσεών τους.

Επειδή...

  • η υγεία του σώματος ξεκινά από τα πόδια
  • το άγχος και το στρες της καθημερινότητας διαταράσουν και μπλοκάρουν τη ροή της ενέργειας του οργανισμού
  • η μόδα και τα λανθασμένα πρότυπα ομορφιάς μας ταλαιπωρούν επικίνδυνα
  • το "προλαμβάνειν" είναι προτιμότερο από το "θεραπεύειν"

Ορθονυχία

Διόρθωση των κάθε είδους προβληματικών νυχιών και πλήρης αποκατάσταση αυτών σε υγεία είτε με την εφαρμογή τοπικής αγωγής, είτε με την τοποθέτηση
αγκυλών, ναρθήκων ή ελασμάτων όπου απαιτείται (π.χ. ονυχοκρύπτωση, βυθισμένο νύχι, γυρισμένη γωνία νυχιού, νύχι δίκην λαβίδας, νύχι που έχει  εισχωρήσει στο κρέας, χειρουργημένο νύχι, κλπ)

Πελματογραφία

Σκοπός και στόχος μας είναι η φροντίδα του ανθρώπου και τα προβλήματα που πηγάζουν από το πιο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο σημείο του, που είναι το πόδι και κατ’ επέκταση τα προβλήματα που δημιουργούνται εξ αιτίας των ανατομικών – παθολογικών δυσλειτουργιών, καθώς και της μη σωστής στάσης – βάδισης του ανθρώπινου σώματος.

Θεραπείες άκρων

Φροντίδα και αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στο δέρμα που περιβάλλει τα άκρα (π.χ. σκασίματα, μυρμικίες, μυκητιάσεις, οιδήματα,  φλεγμονές, κλπ.) με μια πλειάδα εξειδικευμένων προϊόντων και παροχή συμβουλών για την διατήρησή τους σε άριστη υγεία.

Αποτοξίνωση μέσω των ποδιών

Η μέθοδος αποτελεί την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον  προκειμένου να γίνει η αποτοξίνωση του οργανισμού γρήγορα και με  ισορροπία, μέσω των 2000 περίπου πόρων του δέρματος που υπάρχουν στα πόδια.

Είναι μία φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία με την χρήση  μηχανήματος και ηλεκτροδίων, χωρίς χάπια και δίαιτες, προκειμένου να  απαλλαγεί ο οργανισμός από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά.

Αν έχετε κάποιο ή κάποια από τα συμπτώματα που αναφέρονται στις  ενδείξεις, τότε το πρώτο πράγμα που απαιτείται να κάνετε είναι  ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.

Μοιραστείτε το: