Τσιούτσιας Βασίλειος

Ο Τσιούτσιας Βασίλειος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Αποφοίτησε στο Λύκειο της πόλης και ακολούθησε ακαδημαϊκές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Φαρμακευτικής.

Είναι κάτοχος του Πτυχίου της Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ., Αδείας Εξασκήσεως του Επαγγέλματος στην Κύπρο και Αδείας Λειτουργίας Φαρμακείου στην Ελλάδα.

φαρμακοποιός Βασίλης Τσούτσιας

Επιστημονικός συνεργάτης

Είναι συνεργάτης του Περιοδικού “Σύμβουλος Υγείας”, του Εκδοτικού Οίκου Καννελόπουλος, συνεργάτης της Εκπομπής του τηλεοπτικού καναλιού TV-10 Θεσσαλίας στο κομμάτι της επιστημονικής Ενημέρωσης και αρθρογράφος στην Εφημερίδα “Πρωινός Λόγος” Τρικάλων.

Καλλυντικά

Στα πλαίσια της Επαγγελματικής του δραστηριότητας, είναι δημιουργός της καλλυντικής φυτικής σειράς ‘’Nature by Vasileios Tsioytsias” με Έντονη Προβολή στην τηλεοπτική Πώληση (telemarketing), καθώς και της σειράς “Charisma” (miniral oils).

Συμπληρώματα διατροφής

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το κομμάτι παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής σε επαγγελματικό επίπεδο δρώντας συνεργιστικά με εταιρείες καταξιωμένες στο χώρο όπως η superfoods του ομίλου Γιαννακόπουλου.

Δεξιότητες

  • Έχει εργαστεί στο Φαρμακείο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς (1 Έτος), στο Φαρμακείο του Νοσοκομείου 251 της Πολεμικής Αεροπορίας (6 μήνες), στο Φαρμακείο της Μπέκα Λυδίας στα Τρίκαλα (4 Έτη), και στο ιδιωτικό του Φαρμακείο (7 Έτη έως τώρα).
  • Είναι κατόχος Επαρκειας της Αγγλικής Γλώσσας από το ελληνικό Υπουργείο Υγείας και Παιδείας, κάτοχος του Proficency Michigan και του Lower cambrige.
  • Είναι μέλος της Ελληνικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας κατόπιν παρακολούθησης 2 ακαδημαικών Ετών, της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών, κατόχος Τίτλου Γνώσεων Φυτοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας και Γαληνικών σκευασμάτων του Medicum college of Athens.

Υπηρεσίες - Προϊόντα

Στο φαρμακείο μας παρασκευάζουμε βάμματα βοτάνων, δηλαδή αλκοολικά διαλύματα βοτάνων τα οποία διατίθενται μεμονωμένα ή σε συνδυασμούς. Έχουμε δημιουργήσει έτοιμους συνδυασμούς οι οποίοι είναι υποβοηθητικοί και τους συστήνουμε σε διάφορα προβλήματα υγείας. Εκτελούμε παραγγελίες κατόπιν συνταγογραφήσεως ιατρών και βοτανοθεραπευτών.

Το φαρμακείο

Τα προϊόντα που διαθέτουμε: φάρμακα, καλλυντικά, παραϊατρικά είδη ( πιεσόμετρα, μετρητές σακχάρου, θερμόμετρα κ.λπ. ), συμπληρώματα διατροφής. Εκτελούμε τις συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σε μη συνταγογραφούμενα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι. Διαθέτουμε πλήρη σειρά σκευασμάτων γεμμοθεραπείας, ανθοϊαμάτων από τη Ν. Αμερική και την Αυστραλία, Κινέζικων βοτάνων και προϊόντων Ayurveda.